top of page

Despre noi

Transportul produselor în regim de temperatură controlată reprezintă o parte vitală pentru multe sectoare de activitate, dar nu este lipsit de provocări. Noi înțelegem dificultățile cu care vă confruntați și vă venim în sprijin cu gama variată de produse Denkmann, ce include soluții de cea mai înaltă calitate pentru transportul cu cerințe stricte de temperatură și de manipulare.

 

Activitatea noastră a început în urmă cu 10 ani, din dorința de a oferi soluții alternative pentru transportul produselor perisabile. De-a lungul anilor de activitate ne-am extins gama de produse oferite, pentru ca astăzi să vă punem la dispoziție cele mai bune soluții pentru menținerea unei temperaturi controlate pe durata transportului, cuprinsă între 2-8ºC; 15-25ºC; -20ºC.

 

Tocmai de aceea la Denkmann găsiți o varietate de cutii (passive packs) și gheață carbonică, ce pot fi utilizate în sectoarele farmaceutic, biotehnologic, alimentar, veterinar sau pentru realizarea studiilor clinice. Acestea pot fi folosite atât la transportul produselor, cât și pe durata manipulării lor, atunci când sunt încărcate și descărcate.

 

Misiunea Denkmann

 

Ne dorim să venim cu cele mai bune soluții la provocările din domeniul transportului controlat și să fim un partener de încredere al afacerii dumneavoastră. Ca atare, misiunea noastră este să devenim un furnizor complet de soluții pentru logistică în regim de temperatură controlată.

 

Datorită profesionalismului de care dăm dovadă, produsele Denkmann sunt alese de companii importante din Sud-Estul Europei, din sectorul farmaceutic, alimentar, catering, medical și e-commerce.

 

De ce să alegeți soluții de transport controlat Denkmann?

 

Suntem o echipă de experți în mediul complex și provocator din domeniul temperaturii controlate și vă oferim soluții profesionale de cea mai înaltă calitate. Alegem pentru tine doar producători de prestigiu, care inovează piața de cutii termoizolante precalificate și reutilizabile cu soluții optime și economice, adaptate nevoilor tale.

 

Credem în parteneriate de succes, așa cum am creat cu fiecare client care a ales produsele Denkmann, parteneriate ce reprezintă o garanție a profesionalismului care ne caracterizează.

 

Suntem convinși, totodată, că și dumneavoastră vă puteți număra printre partenerii noștri de încredere, astfel încât să găsiți în oferta Denkmann soluțiile optime de transport controlat de care aveți nevoie.

 

Ca o garanție a calității, siguranței și eficienței soluțiilor noastre de transport controlat, acestea respectă standardul ISO 2015

bottom of page